Edelras present tijdens Open Dag Helicon opleidingen!!


Zondag 30 januari 2011 waren een aantal leden van onze kleindierenvereniging present tijdens de open dag die Helicon opleidingen jaarlijks organiseert.
Het MBO Nijmegen is een actieve school waar jij de MBO-opleiding van jouw dromen kunt volgen. In een omgeving waar dieren, tuinen, creativiteit en mensen centraal staan. Een omgeving die ook buiten de school voor iedereen van groot belang is. Met een diploma van MBO Nijmegen gaan alle bedrijfsdeuren voor je open.
Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen die op MBO Nijmegen worden aangeboden.
Op uitnodiging van Bennie Janssen, die werkt in de opleiding dierverzorging, was Edelras voor de eerste keer aanwezig. Bennie kennen we als vereniging al langer via de kleindierensport o.a. als keurmeester van onze cavia’s. We hebben ons als vereniging goed kunnen profileren en hebben zoals gewoonlijk weer een hoop bekijks gehad. Met name de angora van Jose was weer een enorme trekpleister. ( meest gestelde vraag: wat is dat voor een dier? ) We hadden dieren bij ons uit de categorien: duiven, konijnen, cavia’s, grote hoenders en dwerg hoenders. Het was een gezellige dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Edelras was ook aanwezig op de open dag van 18 maart 2011.